Daha diri goğusler icin;
----Soğuğun sıkılaştırma yeteneğinden faydalanın! Goğuslerinize her gun buzla ya da soğuk suyla yapacağınız masaj, hem daha diri goğuslere kavuşmanıza, hem de goğuslerinizin sarkmasını onlemenize yardımcı olacaktır. Masaj şart olmamakla birlikte, size goğuslerinize deriniz hafifce kızarana kadar buz tutmanızı oneririm.Ustunuzun ıslanmasını istemiyorsanız, dondurucuya konulan jellerden kullanabilirsiniz. Ama sadece hafifce kızarana kadar tutmalısınız, cildinize zarar vermek istemezsiniz.
----Mersin yağını deneyin! Mersin yağı sıkılaştırıcı ozelliği olan bir yağdır. Kokusu mentol kokusuna benzer. Her gece yatmadan once goğuslerinize aşağıdan yukarı doğru uygulayacağınız masaj, goğuslerinizin toparlanmasına yardımcı olacaktır.
----Ellerinizi birbirine bastırın! Kollarınız yere 180 derece acıyla duracak şekilde ellerinizi goğsunuzun onunde birleştirin ve iki elinizi de birbirine doğru kuvvetlice ittirin. Sırtınızın dik durmasına ozen gosterin. Her gun dayanabileceğiniz kadar cok yapın.Goğuslerinizin koltuk altınızla birleştiği yerdeki kaslarınızın bir guzel gerildiğini ve goğuslerinizi yukarı topladığını goreceksiniz.
----Şınav cekin! Bircok kadın icin pratik bir yontem olmasa da -mesela ben- goğusleri toparlamak icin birebirdir.
Daha iri goğusler icin;
----Goğus buyutucu yağlardan faydalanın! Daha once paylaştığım doğal yağlardan hazırlanan kremi kullanarak daha iri goğuslere kavuşabilirsiniz. Yalnız kremle ilgili bir duzeltme yapmam gerekecek. İcine cemen koymayın! Ben kremi cemenli haliyle yaklaşık 3-4 ay kullandım; ama cemen kokusu gercekten cıkarması cok zor ve yoğun bir koku.Kremin cemensiz de işe yarayacağını duşunuyorum.Kremin tarifine ve nasıl kullanılması gerektiğine bu linkten ulaşabilirsiniz; 4 Kilo Mu Demiştim? 5 Olsun! Hem de Goğuslerim Kuculmeden! | Dedikoducum
----Tibet genclik pınarı egzersizleri yapın! Bircok faydası bulunan bu basit yoga hareketleriyle , daha iri goğuslere kavuşabilirsiniz. Ben bu egzersizlere ilk başlarda goğus buyutucu etkisi olduğunu duyduğum icin başladım, sonrasında yaptığım araştırmada ise daha bircok onemli faydası olduğunu oğrenerek hareketleri yapmaya devam ettim ve anneme de oğrettim.Birlikte yapmaya başladık. Anneme goğus buyutucu etkisinden hic soz etmemiş olmama rağmen, annem bir gun bana ” Sana bir şey soyleyeyim mi, bu egzersizler goğus buyutuyor.Ben daha buyuk goğusler istemiyorum, bıraksam mı acaba?” dedi. Ben de gozle gorulur sonuclar almıştım ama annem bu ozelliğini hic bilmediği halde farketmişti.Oldukca basit ve eğlenceliler.Ufak bir araştırma yapıp başlamanızı oneririm.
----Adacayı icin! Adacayının goğusleri buyutucu etkisi vardır ; ancak bu etki sadece adacayı icildiği surece devam eder. Gunde 2 bardak adacayı icmeye calışın. 2 bardak icemiyorsanız biri deneyin.
----Masaj yapın! Sağ avucunuzu sağ goğsunuze, sol avucunuzu da sol goğsunuze koyun.Dışarıdan iceri doğru hareketlerle goğusleri birbirine yaklaştıracak şekilde ellerinizle hızlı hızlı kucuk daireler cizin. Olabildiğince hızlı yapın. Yorulduğunuzda ellerinizi birbirine surterek ısıtın ve harekete devam edin.Dayanabildiğiniz kadar yapın.