Arkadaşlar vaseline kullananlar varsa şiddetle onermiyorum ! şoyle ki ben bi iki hafta once vaseline nin kakaolu vucut losyonunu aldım tabi almamdaki en buyuk hata bu foruma bakmaktı bi urun almadan once ilk buraya bakardım ama artık pişmanım ilk kullandığımda derimi soydu alerji yaptı sebebi başkadır diye duşundum watsonstan almıştım sonra kutunun arkasındaki rakamlara baktım meğer son kullanma tarihi gecmiş (bundan sonra watsonstan hayatta alışveriş yapmam) tabi uzerinden biraz zaman gectiği icin geri iade edemedim. Daha sonra iceriğini araştırdım dehşete duştum xxxx sitesinde butun kimyasal icerikler ve araştırma sonucları var iceriklerine tek tek baktığımda coğunun zehir olduğu kanada'da japonya'da yasaklandığını sınırlandırıldığını oğrendim. ustelik vaseline UNİLEVER markası yani amerikan markasından ancak bu beklenir bundan sonra hayatta unilever P&G şirketlerinin markalarını almam o kadar coklarki herkesin bilinclenmesi lazım..... en dehşeti de bu şirketlerin hayvanlar uzerindeki testleri (@@@
vaseline kakaolu vucut losyonunun zehirli iceriği de şoyle ;
Dimethicone kanser riski
Teofilin Zehir
Laktik asit
Urea - bildiğimiz ure... Allah kahretsin bunları
Trietanolamin Zehir
Setil alkol
Magnezyum aluminyum silikat Zehir
Benzil benzoat Zehir
COUMARIN Zehir
Metilparaben Zehir
Propilparaben