yaa kızlarr yuruyuş bandında hızlı tempo yuruyuş yapıyorum vs.spor salonuna gidiyorum.ama vucudum hic istediğim şekli almıyor.benim esas sorun zaten gobek ve bel bolgesinden,ama sanki basenlerim inceldi kalca bolgesinde daralma oldu gobek bel falan banamısın demiyo eski pantolonlarımın icine girmeye bile başliycam ama o kısımda tık yokk,
olctuğumde cmler azalmış oluyo fakat gorunurde bişey yok,benim sorunum bacaklarımda falan değilki yaaa ama oralar sıkılaşıyo kafayı yemek uzereyim.hergun bugun daha fazla mekik cekicem diyorum ama en fazla 50 mekik cekebiliyorum zamanla yağlar eridikce gidermiş gobek,ama bu yağlar eriyene kadar benim bacaklar iğne ipliğe donecek korkarım..napıcam ben yaa offf yuruyuş bandında daha azmı yurusem?bu seferde kalori yakamıyorum..bisiklete mi binmesem şaşırdım kaldım yaa alt ust bakınca sanki ayrı insandan oluşuyorum yaa zaten o kiloya kalca yok bir popo var iştee uff zayıflayınca boyle oluyorum iştee sizlerde de varmı bu sorunn?:sinifsinif: ciddi bi cozum yada bir fikir gerek bana :cok uzgunum:
Gobekten değil basen+bacak bolgesinden inceliyorumm.:(
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gobekten değil basen+bacak bolgesinden inceliyorumm.:(