Sabahları kahvaltıdan yarım saat once 1/2 ya da 1 cay bardağı suyun icine tepeleme 1 cay kaşığı toz zencefil + 1 cay kaşığı tepeleme toz zerdecal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 cay kaşığı corekotu yağını suyun icinde karıştırıp iciyorsunuz..25-30 gun onceden tartılın.. Icmeden once kactınız.. Ictikten sonra kaca duştunuz..gozlerinizle gorun..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak icin iciyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergun..tatlı ataklarını tamamen gecirdi..hayretler icerisinde kaldım..deneyin.. Farkı gorun..ben tartılmadım ama 20 gun kadar icinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de aclık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdecal başta kanser olmak uzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vucuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser icin iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini calıştırır..
corekotuda şekeri dengeler..ac karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vucudu ve hucreleri yeniler..olumden başka herşeye devadır..
Artıları cok fazla olan bu formulu denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...

1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN