Selamlar arkadaşlar. Spor ,zayıflama, kilo alma, beslenmeyle ilgili her sorunuzu cevaplamaya hazırım. Kendim 7 yıldır profesyonel anlamda antrenorluk yapıyorum. Şuan bir Cilek Spor hidrolik fitnes şubesi sahibiyim. Yurtici ve yurt dışında beslenme ve sporla ilgili bircok eğitim aldım. Bayanlara ozel spor merkezimizde oncelikle bayanlara yaşam boyu spor kulturunu vermeye calışıyoruz. Cunku bircok bayan malesef salona gideyim iki ay spor yapayım sonra da omur boyu fit durayım istiyor. Boyle bir olay yoktur.
Gelelim temel kurallara: ...
1- Spor ve beslenme beraber gitmelidir. Tek başına hicbir spor salonu veya aleti sizi zayıflatmaz. Harcadığınızdan az kalori almalısınız ki vucudunuz yağlarını enerji icin kullansın.
2- Spor yaptım sonra bırakınca daha kotu oldum diye bir şey olmaz. Vucut sabit değildir. Siz fazla kalori alırsanız kilo alır, az kalori alırsanız da zayıflarsınız. Sporu bırakıp sonra da cok yiyip kilo almışsanız bunda sizin daha once yaptığınız sporun hicbir gunahı yoktur , kendinizi kandırmayın.
3- Haftada 3,4 gunden fazla spor yapayın. Ne az ne cok
4- Tum vucudu calışın. Sadece gobek ve basen calışırsanız olmaz. Cunku vucut calışan bolgeden enerjiyi almaz enerjiyi kandan alır. Yani sadece karın calışmayın.
5- Şekeri hayatınızdan cıkarın
6- kahvaltıyı asla atlamayın
7- proteinden ve kastan korkmayın. siz isteseniz de zaten kaslarınız cok buyumez. ayrıca sporu sadece zayıflama icin duşunmeyin. Yarın yaşlanınca diz agrısından , bel agrısından , kemik erimesinden doktor doktor gezmemek icin duzenli spor yapın.
Cilek Spor Merkezleri Sorularınızı Cevaplıyor
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Cilek Spor Merkezleri Sorularınızı Cevaplıyor