Son bir kac aydır kendimi tanıyamıyorum. Neşeli, herşeyden bir kahkaha yaratan insan gitti. Surekli sinirliyim catacak yer arıyorum. Herşeyden moralim bozuluyor. Kucuk şeylerden bile parlıyorum. Misal şofben bozulmuş vay neden bozulmuş yıkıp dokuyorum. Tek bir sozu yanlış anlıyorum. İcim daralıyor boğulacak gibi oluyorum. Surekli baş ağrısı cekiyorum. O kadar sinirliyim ki herşeyi tersindne anlıyorum. Hicbirşeyden zevk almıyorum. İşyerinde oğle yemeğine gitmeye bişe uşeniyorum gitmiyorum. Bu nedenle kilo verdim. Eve gidince biraz rahatlıyorum sanki ama ordada kucuk birşeyde hemen parlıyorum. Oysa ki hicbir sorunum yok. Eşim cok iyi biri gozumun icine bakıyor. Nereye istesem goturur canım ne istese yedirir. Sinemaya gideriz sık sık evde de film izleriz. Esprilidir. Hayat şartlarımda gayet iyi borcumuz yok. Ama iletişimim yok kimseyle. Evlenip başka bir şehre geldim. Arkadaşım yok hala. 2 seneye yakındır evliyim ama bu birkac ayır boyleyim. İşyerinde bir odada yalnızım. kimseyle diyolog kuramıyorum. Belki de arkadaş cevrem olsa boyle olmayacak. Sanırım kendimi dışlanmış hissediyorum. Cok meşgul biri de değilim. Acıkoğretim sınavları, kurslar beni yıpratmış olabilir bu sene ve butunlemeye 4 dersim kaldı gozumde buyuyor calışmak. Boyle olmak hoşuma gitmiyor. Eşimi cok uzuyorum. İyiliğim icin bile birşey dese kızıyorum kiyine yuzune teli kapattım bugun. Canımn cok sıkılıyor ne yapmam gerektiğini şaşırdım ama sanırım kendim icin birşeyler yapma zamanı geldi. Belki ders calışarak başlayabilirim kafam dağılır. İşyerindeki arkadaşlarımla diyolog kurabilirim. Yemek yiyebilmek icin sevdiğim yemekleri yapabilirm. Kitap okuyabilirim balkonumda akşamları. Eşimle işten gelip gezebilirim. Muzik dinleyebilirim. Kendime hakim olabilirim sanırım. Tek aklıma gelen bunlar. Ama ben gercekten kendimden memnun değilim. İntiharı bile duşundum ve cok guclu biriydim cok zorluklar atlattıp bekarken acaba onların birikmesi mi diyorum. O kadar gucluyken ve şimdi rahata kavuşmuşken şimdi neden boyleyim anlamıyorum ve kimseye anlatamıyorum. Eşime acılmakla ve ondan yardım istemekle başlayacağım herşeye. Hicbir şey yapmadan durursan ilerlemekten korkuyorum. Sizde bana yardımcı olur, kafamı dağıtmam ve neşeli olmam icin onerilerde bulnursanız sevinirim...