Meltem hanım merhaba
Ben 3 yıl once eşimden ayrıldım.Hayat benim icin sanki boşanmamla bitti ve orda kaldı.Mutluluk orada sahip olduklarımdı.Ailemin yanına İstanbul'a geldim,boşanınca işimi de bırakmak zorunda kaldım,şu an calışmıyorum ve tek bir arkadaşım bile yok.Hayatı cok anlamsız.boş buluyorum,bırakıldığım icin kendimi değersiz hissediyorum.
Evliliğimiz resmi olarak bitmeden(ama manevi olarak onun gozunde coktan bitmişti) eski eşim bir oğrencisiyle ilişki kurdu ve şu an evliler.Onu tercih ettiği icin kendimi surekli o bayanla kıyaslıyorum ve onun benden cok daha ustun,cazip vasıfları olduğunu duşunuyorum.mesela universitede araştırma gorevlisi,kulturlu,fotoğraf ceken ve insanlarla ilişkileri guclu olan,sevilen,saygı duyulan biri.Yoksa niye onu istesin ki.Kendimi cok kucuk,bir karınca kadar bile değeri olmayan biri olarak goruyorum.hic bir erkeğin sevmeyeceği, beğenmiyeceği,gereksiz yere yaşayan,dunyada boşuna yer işgal eden bir kadınım.yeni bir hayat cok korkutuyor beni ve bunun icin ufacık bir adım bile atamadım,atmadım.Bu anlattıklarım buzdağının gorunen kısmı.Tum bunlar gercek mi yoksa hepsi benim yanlış algıladıklarım mı bilmiyorum.ben gercekten bomboş,cahil,kultursuz,iyi olan hicbirşeyi haketmeyen birisimiyim bilmiyorum.belki bana tavsiye ve onerileriniz olabilir,şimdiden teşekkur ederim.
AYLİN
Boşanma
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme