Merhaba,
Ben İstanbulda lise 3'te kuyan bir genc kızım gecen sene telefonuma art arda atılan mesajlara istemeden ceap vermek zorunda kaldım kendisi benimle arkadaş olmak istediğini soylemişti onu nazik bir dille geri cevirdim. Ardından yine usteleyince biraz kabalaştım. Bundan da anlamadı. Ustelik ismimi biliyor ve mesajlarda bana ismimle hitap ediyordu en sonunda telefonu babama verdim ve mesaj atan şahısla babam ağıza alınmayacak şeyle soyldiler birbirlerine. Ertesi gune kadar ses cıkmadı ama ertesi gun tekrardan bir mesa atıp "seni istediğim zaman bulurum o zaman cenaze namazında gorşuruz ben yapamassamda dayımın oğulları amcamın oğulları yapar" dedi polise başvurduk bu tip tehditlerin cok azının gercekleştiği bir daha mesaj atarsa savcıya verebileceğimizi soylediler bende 1 hafta sonra dayanamayıp hattımı kırdım attım bu sure zarfında hic mesaj gelmemişti. Ama şoyle bir sorunum varki sokakta kim yuzume inceleyici bir bicimde baksa acaba o mu diyorum her gun bu gun beni bulmuşsa sorunu yaşıyorum ve kardeşimin telefonunu kullanmya başladım bir kac haftadır, az sayısada arkadaşımda var numaram. Gizli numaradan biri telefon etti babam actı ickiliydi karşı taraf, ve kapattı babam. Şuanda da acaba o mudur korkusu yaşıyorum. Ve bu beni cok fazla ağlatıyor ne yapacağımı bilemiyorum..