sevgili meltem hanım,
benim sorum beraber calıştığım ,kardeşim yerine koyup hayatımda yer eden sezen isminde 20 yaşında bir genc kız hakkında olacak...
bir seneden beri yoneticisi olduğum işyerinde beraber calışıyoruz.işe başlama donemi tamda bizim kucuk sezenin; kredi kartlarına kendi boyundan buyuk borclar actığı zamanlara denk gelmişti..bende yapım gereği bu tarz sıkıntılarda elimden ne geliyorsa yardımcı olabildiğim kadar olurum.zordur yaşayan bilir derler ya..aynen oyle..sezenede maddi manevi yardımlarımı ve tum işyeri olarak yardımlarımızı gosterdik.ve uzerindeki yuku biraz olsun hafiflettik....derkeeeennn....bir haber...sezen ilac icme yontemiyle intahara kalkışmış :sinifsinif: sebeb olarak ailesinden korktuğunu , borclar konusnda kendinde yarattığı sıkıntılar sebebiyle hayatına son vermek istediğini soyluyordu..allaha şukur kurtarıldı kendini toparladı ve hayata işe kaldığı yerden devam etti...gorseniz o kadar guzel bir kız , okadar hayat dolu ki!! inanamazsınız bu kız mı yaptı bunu diye?borcta oyle atla deve değil yani..altı ay icinde bitti zaten....
şimdi sezende o donemden sonra belirtisini gosteren bir kekemelik başladı ve son 2-3 haftadır daha sıklıkla goruluyor.bunun artması beni endişelendiriyor acıkcası..bu konuyla ilgili neler yapabilir?neler yapabiliriz?butun gun gorduğu cevre olarak bizler dili takılmaya başladığında ne gibi tepkiler vermeli yada vermemeliyiz?bu konuda bilinclenirsek onuda bilinclendirebiliriz bu sorunu atlatabiliriz diyorum..fkirlerinizi almak istedim...şimdiden teşekkur ediyorum esenlikler diliyorum....
ntihara teebbs ve Kekemelik
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- ntihara teebbs ve Kekemelik