mrb meltem hanım, ben 3,5 yıllık evli bir cocuk annesiyim. eşimle annesi yuzunden son 2 yıldır cok ciddi sorunlar yaşıyoruz. problemin temeli kayınvalidemin ev ici herturlu yaşantımıza mudahale etmesi, ayrıca eşimin evin icinde yaşanan herşeyi annesine anlatması ve annesinin tekrardan benimle hesaplaşmalarda bulunması. evliliğimin bitmemesi ve cocuğumun geleceğinin kararmaması adına yıllarca yapılan haksızlıklar karşısında sustum.. ve beni en cok cıldırtan şimin sureklki annesini haklı gorup beni savunmaması. bu durum artık o kadar boyutunu değiştirdiki bana dayak atmalara kadar varıyor. ustelik dayaktan sonra yine annesini cağırıp olup biten ne varsa annesine tekrar bni şikayaet ediyor. ara ara sinir krizleri gecirmeme rağmen enson 2 gun onceki dayaktan ve annesinin yin mevzuya hakim olmak icin mudahale etmesinden dolaayı bu kez taştım ve bardağı dolduran son damlalar oldu. gecmişten bu gune bana haksızlık ettiği ne varsa yuzune vurdum ve artık karışmamasını istedim. ama malesefki soylediğim herşeyi inkar etti ve benim biran once tedavi olmam gerektiğini soyledi. tedavi olmam gerektiği bir gercek ve bu acı gerceğe kendiler zemin hazırladılar. oysa kayınvalidemin iddeası ise benim yalan soylemiş olmam gibi cirkin iftiralarla birlikte bana ruh sağlığı uzmanlarına gorunmemi soyleyerek beynimde daha şiddetli ve derin fırtınalar kopardı. kendime, cevreme zarar verecek şekilde hissediyorum kendimi. dahada kotusu benim arkamda olup beni korumayan bir eşle devam etmek istemiyorum hayata.. ancak bu kararı almak icin oncelikle sağlıklı bir tedavi surecinden gecmem gerektiğini biliyorum. lutfen sizden ricam bana bilge duşuncelerinizle azda olsa yardımcı olmanız ve yapmam gerekenler konusunda beni yonlendirmeniz. :a015:
şimdiden teşekkurler..
ok zor durumdaym, hayatm tehlikede..
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- ok zor durumdaym, hayatm tehlikede..