merhabalar.biz eşimle severek evlendik ve bikac gun sonra 8. yılımıza girecez.bu sure icerisinde bircok problemler yaşadık.bunların geneli eşim tarafından aldatılmam.her defasında eşimin iknaları,bir daha yapmıycamlarına guvenerek hayatıma devam etmeye calıştım.tam herşey duzeldi derken hep birşeyle karşılaştım.ve her yaşadığım olay benden birşeyler aldı goturdu.her defasında daha cok yıkıldım..
Kendimde kusurlar aradım hala da aramaktayım.gun geldi aynalara bile bakmak istemedim,kendime olan guvenimi kaybettim.bunun yanında da kimseye guvenim kalmadı.
En son yaşadığımız olay cok yakın bi tarihti ve bu defa doktum icimi eşime.
Ben dışa donuk bi insanım sorunlarımı konuşarak halletmeyi tercih ederim.icimdekileri olduğu gibi yansıttım eşime ve haklıyım o bunu biliyor.Tamam dedi,artık boyle bi sorun yaşatmıycam v.s dedi.
Şimdi bende giden gitti artık.ne yapsa ne etsede inanmıyorum.Bu durumum yanlış bunu biliyorum ama illaki de yansıtıyorum.gitmek istiyorum ben boyle bi evlilik istemiyorum.Eşime guvenmeden bu hayatı onunla nasıl paylaşabilirim nereye kadar gider.
bir tane kızımız var bu yıl birinci sınıfa başladı.ona bu haksızlığı yapamam.ama boylede ben iyi değilim ne yapabilirim lutfen yardımcı olun.
Daha once psikiyatriye gittim ama gittiğim doktor bana yardımcı olamadı,olamazdı biliyorum.benim yaşadıklarımı aklımdan nasıl silecekti ki.ben fikir istiyorum sağlıklı duşunemiyorum artık.boyle bi hayat istemiyorum..
Vereceğiniz fikirler benim icin cok değerli eminim ki bircok kişiye de iyi gelecek..
şimdiden cok teşekkur ederim..
Eşime artık guvenemiyorum..
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Eşime artık guvenemiyorum..