Sayın Dr. Meltem Kavcar Sırmalı,
Ozel bir şirkette calışıyorum, işim gereği yalnız calışan biriyim ve santral birimindeyim, santrali bırakıp yerimden ayrılamıyorum. Af edersiniz tuvalet ya da acil bir ihtiyacım olduğu zaman yerime birinin gelmesini beklemek zorundayım, kimse gelmeden telefonu bırakıp gidemiyorum mafoldumben Sanralde ve yanlız calışan arkadaşlar beni daha iyi anlarlar. Yaklaşık 2-3 aydır bende psikolojik nerede olursam olayım, yolda, arabada, alışverişte, hic fark etmiyor aniden kafamın icinde kucuk tuvaletim olduğunu tekrarlıyorum. Paniye kapılıyorum telaşlanıyorum, altıma kacıracağımı falan zannediyorum. Kafama cok takıyorum acıkcası. Elim ayağıma dolanıyor, kalbim sıkışıyor, titreme, baş donmesi, bayılcam hissi oluyor. Yazarken bile aynı şeyleri hissediyorum şu anda (
Gecen gunde şirkette birden tuvaletim var dedim kendi kendime kimseyi bekleyemedim. Cıktım yukarı fenalaştım. Başım dondu, flu gordum ,herkes donuyo gibiydi, yer altımdan kaydı sanki, titredim falan, terledim, ellerim kasıldı kaldı, Ellerim resmen kilitlendi,acamadı ellerimi ben ve kimse, acile gittik psikolojik dediler. Tum vucudum ayrıca karıncalandı Tansiyonum da duşmuştu, serum taktılar. Serumda bile 3 kez tuvalete gittim duşunun artık ( 2 iğne yedim. Biri diazem miş. Sizce neyim olabilir? Panik atak mı var acaba bende?
Cevabınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Saygılarımla...
Rahatsızlığım var mı gercekten bilmek istiyorum :((
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Rahatsızlığım var mı gercekten bilmek istiyorum :((