Lutfen acil olarak yardım edin
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Lutfen acil olarak yardım edin
-
20-09-2022, 07:07:16senağlamamerhabalar, bn 26 yaşında ve evliyim.evliliğimde 6. yılıma girdim.10 aylık evliyken planlanmayan bir gebelik yaşadım ve eşimin isteğiyle sonlandırdık.ama bn o gunden beri bu yaşadığımı unutamadım cok pişman oldum ve o gunden beri cocuk sahibi olmayı istiorum.eşimde isteyeli7 ay falan oluyo ama bu zamana gelene kadar cok sorun yaşadık bu konuda.2 ay oncesi doktora gittim ve yapılan tahliller sonucunda tuplerimin kapalı olduğunu oğrendim ve laparoskopi oldum.teki acık diğerinde de sızıntı olduğunu soylediler.6 ay zaman verdiler eğer olmazsatup bebek yapılacağını soylediler.1. ayım bitti hamile kalamadım ama benim psikolojim cok bozuk adet olduğum zamanlar cokuntu icine giriorum.tv de bebek yada bnim durumumda olan yada hamile insanları gorunce ağlama krizlerine giriorum.gun aşırı birlikte olmaya gayret gosteriorum ama eşim biraz dinleniyim falan değince bebek istemediğini duşunuorum her gecen zaman bişeylere gec kaldığımı duşunuorum panik yapıorum.insanlar bebek soracak die korkuyorum .cocuklu insanların icine girmek istemiorum.cok kotu durumdayım lutfen bna yardım edin.bu kadar stress altında olmıcağınıda biliorum cok caresizim ...