mrb arkadaşlar benle aynı durumda olan varmı acabab cok heyecanlı bi insanım bi yere gideceğim zaman sakinleştirici alıyorum bazen amam dışardan da kendine guveni olan biri gibi gorunuyorum bazen.guzel konuşmadığımı duşunuyorum.amma ancak hazırlandığımda guzel konuştuğumu duşunuyorum.kendi cevremden kalabalağa katılmak işkence gibi paylaşacak bişey bulamıyorum.ama oğretmenler ve eğitimli kişilerle dialogum fena değil.beyaz tenli olmayı isterdim kimileri bunu sorun olarak goruyo doktora gorunmen lazım dio ne kadar doğru bilmiyorum.sonucta doğuda bi ildeyim.beyaz ten tabiki favori olacak.bilmediğim şeyler bana dert oluyo kafama takıyorm.evde cok sinirli olduğumu soyluyolar ama aksine dışarda cok sakin olduğumu soyluyolar..kursta hocalık yaparken bi gun oğrencilerden biri artık hat safhaya getirdi sınıf ortasında cok kotu haşladım oğrenciler hocam biz sizin bu kada sinirli olduğunuzu bilmioduk dediler yani verdiğim goruntu bu.heyecaanan gelince birebir de pek heyecanlanmıorum olsa bile fazla değil en cok yakın cevremin yanında heyecanlanıyorum toplu yakın cevrede.heyecan anımda carpıntı terlemem panik bi durumum oluyo.cokta gergin oluyorum pek belli etmesemde.lise yılarım cok kotuydu hic arkadaşım yoktu aslında cok iletişim kumayı istiyodm amma sessiz etiketi yerleşmişti bi kere yanıma kimse yaklaşmıyodu.her gun mide ağrılarıyla okula gidiyodum.gulmeyi bile bilmezdim.liseden sonra kendimi aşmaya başladım bana gulmeyi oğreten kitap dale karnigin dost kazanma sanatı adlı kitabı oldu.cidden gulmeyi o kitapla oğrendim.insanlara sevimli yaklaşmayı.cok aştım kendimi amma yetmiyo halen halen bazen terliyorum ellerim titrer bi cay goturunce bile.korkularım cok fazla.baş ağrılarım.sinir anım cok kotu geriyo beni yine ellerim falan titriyo sizdede benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar?