merhaba meltem hanım.ben 26 yaşında 5 aylık evli bir bayanım. universite mezunu ve 5 yllık bir iş tecrubem var.şu anda evdeyim. kendime gore bir iş bulamadım. benim sorunum cok cekingen olmasamda toplum icinde cok fazla konuşamıyorum. yani kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum. mesela okuldayken oğretmen bana sınıfta bişey sorduğunda cevap vereceğim anda kıpkırmızı olurdum herkes bir ağızdan "aa kıpkırmızı oldun"derlerdi.bu cok kotu bir durum. şimdi evdeyim komşularım olsun istiyorum kafama gore arkadaşım olsun istiyorum ama 5 aydır bir kac kişi dışında tanıdığım kimse yok burda. onlarlada hicbir samimiyetim yok.bazen eşim bir yerlere gitmek istiyor mesela arkadaşları var burda evli olan ev oturmasına gidelim diyor.ben cok heyecanlanıyorum hemen ona belli etmiyorum ama kalbim kut kut atıyor.yeni tanışacağım kişilerle ne konuşabilirim diye. ne olur bana yardım edin.ne yapmalıyım icine kapanık bir insan olmamak icin ve bu utangaclığı uzerimden atmam icin. ayrıca cok fazla ağlamak isteğim oluyor. bazen ağlama krizine giriyorum.