merhaba arkadaşlar.ilk defa konu acıyorum yanlış yere acmış olabilirim eyvahedigeldismile
benim uyku sorunum var.artık gunluk hayatımı aksatacak derecede hem de.erken yatsam da kalkamıyorum gec yatsam hic kalkamıyorum.saat kuruyorum alarmı kapatıp tekrar uykuya dalıyorum.saati uzak bi yere koyuyorum bari yataktan kalkmış olayım diye.yok yine yatağa donuyorum saati kapatıp.birileri beni arayıp uyandırsın diye rica ediyorum yakınlarıma yine işe yaramıyor.okulum var stajım var erken kalkmam gerekiyor ama coğu zaman bu sorumluluklarımı aksatıyorum kalkamadığım icin.oğleden sonraları uyanıyorum yetmiyor gun icinde ilk fırsatta yine uyuyorum.boyle olunca da hic bir işim tam olarak yetişmiyor.gun bana yetmiyor yani.bu durumdan cok şikayetciyim.rahatsız oluyorum artık.surune surune kalkmak istemiyorum yataktan.hani depresyon,moral bozukluğu da yok ama neden boyle oluyor anlamıyorum.bi doktora gideyim diyorum uyanamadığım icin onu da yapamıyorum.ayrıca doktora gitsem hangi branşın hekimi ilgilenir bu sorunla biliyor musunuz.kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum.okuduğunuz icin teşekkurler.
Uyku sorunum var yardım edebilecek birileri var mı
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Uyku sorunum var yardım edebilecek birileri var mı