merhabalar dr hanım
ben 8 ay kadar once eşimle ayrıldım kızım şu an 2.5 yaşında.
babasıyla aralarında bir baba kız ilişkisi tam olarak kurulmadı cunku babası kızım 3 aylıken beni aldattı ve 2 yıl boyunca aralıklı olarak sadece 6 ay kadar birarada oldular
ama kızım o evden ayrıldığından beri babasını soruyor bende ona babsının işte olduğunu soyluyorum...tabi bunu soylerken de arada babasının bizle beraber olmamasının kotu bişey olmadığını da ona dilim donduğunce anlatmaya calışıorum
ayrıldıktan sonrada kızını 6 ay boyunca 4 -5 kez gordu telefonla da cok sık goruşmuyorlar ama kızım yinede onu ozluyor..
ara ara bana ona gitmek istediğini yada onu aramamı soyluyor ama onu her gorduğunde sanki daha kotu oluyormuş gibi gelior bana bende bundan dolayı babası aramazsa, babasını arayıp onla konuşturmuyorum belki bu yanlış bişeydir ama sanki ne kadar az arar konuşursa yada goruşurse onu daha az ozluyor gibi gelior....
bu arada kızım cok dikkatli ve zeki bir cocuk olayların aslında cok farkında.. orneğin bakıcısının evinden bir kez babası gelip almıştı onu ve bunu unutmuyor ve ara ara bakıcısına babasını aramasını gelip almasını soyluyor... bu isteğini bana soylemior ama..
şimdi size bu olaylar sonucunda sorularım şunlar:
ona bizim ayrılmış olma gerceğimizi nasıl anlatabilirim 2.5 yaşında ve boşanma ne demek anlayamıor şu an cunku
ayrıca babasıda onu fazla sık gormuyor ve ben bu şekilde babasıyla az goruşmesini ona nasıl acıklayabililirm
son sorumda şu yeniden bir evlilik duşunuyorum sizce bunu ne kadar bir sure sonra yapmalıyım
kızımın yaşı kucukken yaparsam sanki yeni evleneceğim kişiye daha cabuk alışırmış gibi geliyor sizce doğrumu duşunuyorum
şimdiden cevap icin teşekkurler....
Kızıma babasının yokluğunu nasıl anlatabilirim
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Kızıma babasının yokluğunu nasıl anlatabilirim