kaynanam 71 yaşında ogrenme guclu ve kişisel bakımını yapamama gencliginden beri varmış şimdi ise surekli aynı konuları anlatıyo dinlemek istemedigimde yada duymamazlıkdan geldigimde burnumun dibine kadar gelip oyle degilmi konuşsana konuşsana diye milyonlarca kez tekrarlıyo yanıt alamazsa durtuklemeye başlıyo kızdıgımda ise yapma diye( ne yaptımki ben diye surekli tekrarlıyo) evde oldugum zamanlar da yanımdan ayrılmıyo tuvaletde biraz fazla kalsam dalıyo iceriye seni merak ettim diye hastalandıgımda bile bırakmıyo hastayım ben yatıcam diye yatak odasına gidiyorum 5 dk sonra kapıyı acmaya calışıyo kapı kilitliyse actırana kadar calıyo acınca hastamısın hastamısın diye kalkıncaya kadar durtukluyo eşim kızıp kovdugunda rahat bırak diye sagdece onu dinliyo .kendi kendine konuşuyo onunla konuşmaya calıştıgımda dinliyo ama kendi kafasından ne geciyosa onu konuşmaya devam ediyo konuyla alakalı olmayan seyler cogu zaman yatakda yatarken ve onunla ilgilenilmedigi zamanlar neeeen neeeen diye garip sesler cıkarıyo bu bagırışlar ona kızdıgımızda artıyo yada evine gidecegi zamanlarda 1 hafta evinde eşiyle 1 haftada bizimle kalıyo evine gitmek istemiyo dr goturemiyorum bu durum yuzunden eşiminde benimde psikolojimiz bozuldu eşim ben bilidm bileliboyleydi bunun cozumu yok diyo konuşamıyorum bile