SLM ARKADAŞLAR
4 yıllıkevli bir bayanım 11 aylık yeni bir bebeğim var taa cocukken hayalimdi bir anne olmak ve cocuğumla doyasıya birlikte olmak ben ne kadar cok hayal ettiysem bu hayalde benden cok uzak durdu gec evlendim 30 yaşında ve 33 yaşında anne oldum cogumuz bu duyguyu tatmış cok iyi biliyordur ama inanın benim icin daha buyuk bir ikramiye daha buyuk bir sevinc oldu ama kotu bir hamilelik gecirdim sağlık acısından değil eşim yuzunden hic ilgilenmedi hic duygularımı heyacanımı anlamadı zerre kadar yardımcı olmadı ozel sektorde calışıyor işi yoğun ve cok stresli hep bu yoğunluğu bu stresi bahane etti ama inanın lohusalığım hamileliğimdende rezil gecti evimi yatağımı oğlumun odasını susledim ne hayeller ne hayeller kurdum amasağ olsun kayınvalıde benden once kurmuş hayaller
eviniz soğuk ve bize uzak cocugu uşutursunuz bizde yardımcı olamayız iyisimi bize gelin ev kaliriforli daha iyi olur dedi indik iniş o iniş değişik bircok sebebten dolayı hala aşagıda kayınvalidedeyiz 40mızı divanlarda cıkardık oğluma orduğum dantel nevresimler kendi yatağımın nevresimleri kapısına kadar suslediğim oğlumun odası kilitli duruyor daha oğlum karyolasında bir kere yatmadı kuvetinde bi rkere banyo yapmadı icim cok acıyor
kayınvalidemi herkes takdir ediyor ooo ne iyi kaynana gelinine sahip cıktı diyeama işin aslı oyle değil o oğluna sahip cıktı elektrik parası cok gelmesin diye (bebekten dolayı klıma hep calışacak yaa) oğlu işe rahat gitsin yolparası vermesin diye (işi annesinin evişne cok yakın)yaptı tum bunları hepsı bu kadarda değil oğlumu 4 ay emzire bildim oyle şeyler yaşadım oyle şeyler yaşadım ki sutumde kesildi şuclusu gene ben oldum nebicim anne oldum
o donem tum bunlar yetmezmiş gibi yeni baba olmuş eşim eve9 9:30 gibi geldi yemeği yedi yattı lohusa sevgiye 10 kat ihtiyacı olan anne bunları kaldırırmı ben kaldırdım ve daha bir cok şey sayfa yetmez
neyse mesele şu ben uzerinden 11 ay gecmesine rağmen hala eşimin ilgisizliğini affedemiyorum şu an ne dese ters cevap veriyorum ne kadar zorlarsam zorlayayım guler yuzlu olamıyorum onunda aynı duygularla yaklaştığını hissediyorum(her ne kadar inkar etsede) hep tartışıyor hep kavga ediyoruz uzun suredir cinsellikte yok aramızda
sizce abartıyormuyum
Ben haksızlıkmı yapıyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ben haksızlıkmı yapıyorum