Ben 4,5 yıldır evliyim.eşimle ben kucuk bir yerde oğretmenlik yapıyoruz.Eşimle evlendiğimizden beri yalan soyleme huyu vardı.ben hep onu uyardım bu konuda ama olu olmaz her şeye yalan soyledi.Ona hic guvenmemeye başladım.Evlenirken borcları varmış ben bunları sonradan oğrendim ve birlikte odedik.Sonra kaygı hastalığı ortaya cıktı kendisinde tedavi gordu.1,5 yıl boyunca hep kendisinin yanında olup cok sıkıntılı bir donem gecirdik.Şimdi zaman zaman yine ortaya cıkıyor ama eskisi gibi değil hastalık.Fakat bu cok zor bir donemdi.Eşim akşam erkenden uyurdu hic birşeyle ilgilenmezdi.Cok sıkıntı cektim.gecen yaz saclarım dokuldu.Miğrenim var zaten 1,5 ay once şiddetli bir baş ağrım oldu.Filmerin hic birinde problem cıkmadı ama doktorum hic uzulmeyeceksin dedi.Bunu eşime de soyledi.Tatildeydik o zaman.Ben ailemin yanına gitmiştim.Aramız da eşimle iyiydi.O , doktordan cıktıktan sonra ailesinin yanına gitti.Tatil donuşu oğrendim ki eşim beni aldatmış.ben hastayken o kadının evinde kalmış 2 gun.yıkıldım.ayrılmaya karar verdim.Eşimin ailesi geldi.o beni cok sevdiğini 1 aylık bir şey olduğunu ve kızın konuşmalarına kandığını soyledi.gecelerce uyumadı.Eşimin beni sevdiğini biliyordum.Kızla konuştum defalarca kızın duzgun biri olmadığına kanaat getirdim.eşime sadece 3 aylık bir deneme şansı verdim.yeminler ederek bir daha asla yalan soylemeyeceğini bunu gostergesi olarak sigarayı bırakacağını soyledi.ben sigara icimiyorum ve yıllardır bırakmasını soyluyorum.Tamam dedim ama yine yalan soyledi boş bir şeyden ve şimdi de ben sigarayı bırakamıyorum bu yalan sorunumu cozecğim diyor.ben 30 yaşındayım.Cocuğumuz olsun istiyordum ama hayatım bir kor duğume donuştu.O beni cok seviyor ben de onu seviyorum ama sevgi yetmiyor ki her şeye.Cok yıprandım gucum kalmadı atık.Oyle cok istiyorum ki duzelsin bir şeyler.Ama gozumun onunde parcalanıyor her şey.Şimdi bana bunları niye yazdın diyeceksiniz?Dedim ya kucuk bir yerde yaşıyorum bir psikolog yok.Olayların icinde olunca doğru değerlendiremiyor muyum diye duşundum.Lutfen bana yardım edin.Siz benim yerimde olsanız artık duzelmez mi derdiniz yani kısacası tamam mı derdiniz devam mı?Akılakıldan ustundur bana bir cıkış yolu gosterin.