arkadaşlar lutfen yardım edin yardımınıza ihtiyacım var ne yapacağımı neyi yapmanın doğru olacağını bilmiyorum.hemen konuya gireyim 21 yaşındayım.onunla bir bucuk senedir beraberiz.ben istanbuldayım o ise izmir de insan olarak cok iiyi bir insan yardımsever iyi kalpli goze batan hic bir kotu yanı yok diyebilirim.fakat aşırı derecede kıskanc duşunun artık evden cıkmıyorum bakkala bile zor gidiyorum.hic arkadaşım yok kız yada erkek .telefon elimden hic duşmuyor.surekli arıyor ve gunde en az 200 mesaj atıyor tabi bende ona. cok ta seviyorum .AMA artık herşey değişmeye başlıyor.kıskanclık yuzunden,neden gec mesaj yazdın yuzunden başlayan kavgalar aşırı derecede buyuyor.bana konuştuğu ters laflara ters karşılık alınca kendini oldurmekle tehdit ediyor msn de konuşmalarımızda silah elinde oluyor.edirnede okuduğum icin 4 kez ailemden gizli olarak izmire onun yanına gittim ve ailesinin yanında kaldım cok iyi insanlar annesi beni kendi yatak odalarında yatırdı ve 3 ay once istanbula geldiğinde imam nikahıyla evlendik olay cok karışık biliyorum.şimdi beni en ufak tartışmalarda aileme evlendiğimizi soylemekle ve oraya gittiğimi soylemekle tehdit ediyor ve surekli kendini oldurmekle tehdit etmiyor bununlada kalmıyor beni de oldureceğini eğer ondan ayrılırsam doverek oldureceğini soyluyor sinirlenince ne yaptığını bilmiyor.ve şu an ailelerimiz goruşuyor annemde sadece arada bir ciddiyet olsun diye isteme olayı olsun aile arasında yuzuk takılsın istiyor.onun ailesi de istiyor ama biraz zaman gecsin diyorlar .LUTFEN YARDIM EDİN.