Arkadaslar bnde 1 ayı aşkın zamandır takıntı,evham gibi problemler var.Daha once psikiyatrye gttm hc yardmcı olmadı sdece depresan verdi yolladı onlardıa bıraktımk bağımlılık ve kilo yapıyo diye neyse anlatmaya şoyle başlayım....

Ben daha 17 yaşındayım ve bende bir suredir hemoroid problemi var oyle cok ağır derecede değil ama cok rahatsız oluyorum gercekten illet bişey ve kimden duyduysam bunu hayat boyu cekersin amelyat olsanda yine olur zaten amelyat olma cok buyuk acı cekersin falan diyolar herkes bni cok korkuttu annemle babam bişey olmaz diyo ama coook korkuyorum ve kafam buna cok takılı.

2. sorunuma gelirsek size bu sacma ve ilginc gelebilir ama napıyım boyle duşunmekten kendimi alamıyorum aslında daha oncede siteye yazmıştım bu sorunumu ama fazla bi yardım gelmedi.Nyse şoyle anlatayım bana sınıf arkadasım erkeklerin girdiği tuvalete girersen ve o bosalmıssa hamile kalırsın dedi gazetede okumus.Bu bana ilk basta cok sacma geldi ama sonradan icime kurt duştu ztn bayadır evham sorunu vardı bnde bn duyduktn snra bnu iyice evham haline gtrdm zorda olsa cesaretimi toplayıp annemle knustum annm olur mu oyle şey sacmalama fln dedi sonra zar zor ikna ettm ve bi gebelik testi aldk onu gunun ilk idrarıyla yaptm 2-3 dk fln beklettim snuc negatif cıktı ( bu arada kimseyle ilişkiye girmedim) sonra yine icim rahat etmedi bir doktora sordum(psikiyatrist) ve 2 eczacıya sordm olur mu oyle şey cok sacma dediler.Sonra iyice evhamlandım bana geliolar arada gittim 1 test daha aldm onu gunun 2. idrarıyla yaptm 6-7 dk fln beklettm oda negatif cıktı 1 ay fln sonra bnm adetim normalde 2 gun fln gecikir bu sefer 4 gun oldu gecikeli anneme adet duzensizliği bahanesiyle bi ozel hastaneye gittim doktor bni ultrasona aldı tabi doktorada adet ağrısı ve duzensizliği dedim kasıklarıma,yumurtalıklarıma ve rahmime baktı hersey gayet normal dedi orda gebelik gorseydi soylerdi heralde cunku arkadasıom onu anlattktan 2 ay sonra fln gittm doktora herneyse sonra bn unuttum bu olayı ama şu son zamanlarda yne aklımda ama anlatamam aşırı kotu oluyorum ağlıyorum resmen kendimi yoluyorum ama bi fayda yok icim yine rahat değil ne yapıcağmı bilmiyorum lutfen lutfen lutfen yardımcı olurn.... senağlama