merhaba meltem hanım,
benim bir panik atak gecmişim var. ilac tedavisi ile ustesinden geldim. 7 yıldır sorun yaşamıyorum. 2 yıllık evliyim. evlendikten sonra endometrosis sebebiyle bebek sahibi olamadım. tedavi goruyorum ancak 2 yıldır bir sonuca ulaşamadık. eşimi seviyorum, maddi sorun dışında bir problemimiz yok. daha once calışıyordum ancak işten ayrıldım. bebek sebebiyle tekrar işe başlayamadım. şu an tedaviyi erteledik iş bakıyorum ama işte bulamadım. maddi sorunlarda yaşıyoruz. evde atıl vaziyette olmak cok canımı sıkıyor. birde bebek sahibi olamamak... cok cocuk isteyen biri değildim. benim sıkıntım daha ziyade normal şartlarda olması gereken bir durumun olmama durumuna sıkılmam. cevremden bu konuda baskı yapanda yok. bunaldığımı hissediyorum.

gece yatınca bebeğim olmadığı icin eşimden boşandığımı-ki eşim bebeğin onemli olmadığını soyler- tek başıma bi hayat kurduğumu falan duşunup ağlarım.

tum bunları duşununce bir dr gidip gitmeme konusunda kararsızım. cok bunaldığım icin gitmek istiyorum ozellkle gecmişteki panik atak rahatsızlığımdan dolayı.tekrar etmesini istemiyorum ama bir yandan da her sıkıntıda boyle zayıf olmayı yediremiyorum kendime .guclu olmak istiyorum. sizin oneriniz ne olabilir acaba?

teşekkurler şimdiden

ayrıca gecmişteki panik atağımın sebebi yine babamdan kaynaklanıyordu.