MERHABALAR
Benim problemim her şeyi kendime dert etmem. Kafaya takacak mutkala birşeyler buluyorum. Hicbir şey olmasa gecmişte olan bir şey aklıma geliyor ona uzuluyorum .Herkesin benden kactığını beni istemediğini duşunuyorum. Bu nedenle surekli sinirli aniden parlayan hic yuzu gulmeyen biri oldum. Doğal olarak ta sinirimi eşimden alıyorum Onu gorur gormez o bana şu şekilde davrandı bu bana neden oyle dedi annen neden oyle davranıyor diyerek onun başının etini yiyorum. Farkındayım ki artık bu benim sağlığımı da etkiliyor. Cunku beynim surekli sinir bozucu şeylerle meşgul oluyur. Bu bende aşırı unutkanlık yapmaya başladı.Ben surekli uyuşuk, hicbirşey yapmak istemeyen biri odum. Artık icten bile gulemiyorum. Psikolojik yardım almak istiyorum ama calıştığım icin vaktim de yok. Şu an aslında yazdıklarım o kadar yuzeysel ki ...
Hic bir şeyi kafaya takmak istemiyorum artık duşunmek istemiyorum Ben bunu nasıl becerebilirim Nasıl olayları kulak arkası yapabilirim Bunu yazarken bile aklımdan başka şeyler geciyor. Neden kayınvalidem boyle yapıyor diye sizden yardım bekliyorum