Yardım
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
-
20-09-2022, 06:42:55Merhaba meltem hanım: ben damla hemen konuya girmek istiyorum cunku bunalımdayım heryer ustume ustume geliyor sanki dokunsalar aglayacagım oderecede kotu hissediyorum kendimi....Ben 0792004 tarihinde severek isterek bir evlilik yaptım ve birbirimizi cok seven yada oyle sanan 2 eştik aşamadıgımız nedenlerden dolayı sadece 9 ay evli kalabildik eşimle ve benim icin kotu gunler ondan ayrılma kararı aldıktan sonra başladı evet KOTU gunler ayrılıgın ilk 15 gunu hem kotu hemde cok iyiydim cunku ha geldi ha gelecek evet arayan o beni cagırcak diye diye evimin bana dar geldigini fark ettim ve onunla gitmedgim yerlerde yaşamaya karar verdim ve gaziantep'gittim ve orada da degişen birşey olmadı unutamadım yeni arkadaş cevresi yeni insanlar derken onu unutturmaya yetmedi kimse sanki heryerden o cıkacak ya o gelecek gibi gelgitler icinde yaşıyordum derken olanlar oldu istanbula geri geldim yemekden, icmeden,arkadaş cevremden,ailemden yani ondan bahseden herkezden nefret eder oldum bu duşunduklerimi onlara belli bile edemedim.hep gel gitler arasında gidip geldim sonra ailemin almış oldugu kararla psikolojik tedaviye baş vurduk orada sadece bir anlatım icerinse olmak her dakka onunla ilgili sorular duymak beni daha kotu hale getirmişti bu sefer verinlen ilaclarda care aramaya başladım veee intahar ettim ama cok şukur birşey olmadı ama unuttum mu? diye sorarsanız hayır unutamadım ve bu bir muddet yani 2009 yılına kadar devam etti..yeni arkadaş cevresi edinmeye başladım ve birgun 02010 salı gunu arkadaşım burcu'lardaydım onun erkek arkadaşı olan tolga aradı ve dışarı cıkmak istedi benim var oldugumu soyledi olsun arkadaşında gelsin diyince benim icinde iyi olur diyerek arkadaşıyla buluştuk uskudar'da yanında bir arkadaşı ile gelmişti adı GOKHAN ilk gordugumde icimi ısıtan ilk erkekti eşimden sonra derken ogun hep beraber oturduk birşeyler ictik ve evimize geldik bu olydan tam 3 gun sonra GOKHAN arkadaşım BURCU'yu arıyordu ve benimle arkadaşlık yapmak istedigini dile getirmiş ve bana soylendiginde ondan cok etkilenmiş olmama ragmen hayır dedim cunku bir kere cekmiştim birdaha aynı acyı yaşamak istemiyordum ama soz geciremedim kendime ve kabul ettim arkadaşlıgını derken 06:010 bu ana kadar beraberiz ama hep olmayacak olmayacak duşuncesi beni bitiriyor eski eşimden sonra ilk beraberligim ve ondan sonra ilk sevdigim kişi ama oluyorum(((((((bunuda kaybetmek istemiyorum sinirlerim zaman zaman boşalıyor ellerimin ve ayaklarımın titremesine engel olamıyorum konuşma bozuklugu başladı cok kotuyum bana yardım edin lutfen desteginizi bekliyorum.