Panik atağım bitmiyor
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Panik atağım bitmiyor
-
20-09-2022, 06:40:18selamlar doktor hanım ben bu hastalıga yakalanalı yaklasık 1 yıl olcak ama bu nasıl bi dehsettir anlatamam...bende mide bulantısı ve carpıntıyla basladı sonrasında nefes alamama hergun acilin yolunu uc beskere tutardım..gitmedigim doktor kalmadı dahiliye kardiyolog hic birinde bişey cıkmadı ve en son psikiyatriye yonlendirildim.. doktorum panik bozuklugu oldugumu ve bunu cok siddetli gecirdigimi soyledi 6 ay ilac kullandım biri yesil recete bi ilactı ama onu 1ay sonra bıraktım ayaga kaldırmıyodu beni cok iyi oldum ve iyilestim sandım diger ilacımıda bıraktım ama bu benim icin buyuk bi hataydı sonrasında daha agar ataklar gecirmeye basladım su an yine ilaclarımı kullanıyorum ama bi gun iyi bi gun kotuyum 2 gundur acayip bi sırt agrım var sag tarafımda gene korkular basladı oluyorummu acaba kotu bi hastalıkmı diye duşunmeye basladım..Asırı evhamlı ve kaygılı oldum kolum agrısa oturup 1 saat duşunuyorum niye agrıyo acaba diye gercekten cok kotu bi hastalık Allah kimsenin basına vermesin sizce ben su an ne yapmalıyım..Aslında biliyorum tamamen psikolojik ama beynime soz geciremiyorum..Bu panik ataktan kurtulus yokmu ne olur cevap verin..