Yoksa panik atak hastası mıyım cok korkuyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Yoksa panik atak hastası mıyım cok korkuyorum
-
20-09-2022, 06:39:42dr hanım mehaba ben son zamanlarda cok korkmaya başladım yalnız hic bir erde kalamıyorum.asansore dahi bindiğimde kalbim cıkacak yerinden oan ışılar kesilse ne bileyim yada asansor kalsa heralde orda olurum. bir kalp carpıntısı başlıyor ara ara ağlamalarım var heyecan hissi taşikardi. kısaca anlatayım denize gittim hafta sonu nedense denizde boğulmaktan korktum biraz derincede gitmişim ama oo korkuyla kıpırdayamadım sanki kıyıya cıkmaya calışsam deniz beni icine cekecek ti kurtarın beni ne olur diye ağlamaya yalvarmaya başladım etrafımdakiler şaka sandılar ilk once ama bende bir carpıntı başladı bide hic gucum kalmamıştı kendimi kaybettim orda bayılmışım ama sesleri duyuyordum cıkardılar kıyıya hıckıra hıckıra ağladım. şu aralarda ise hep uykum var hepppp kendime gelemiyorum akşam erken yatıyorum sabahda erken uyanıyorum. eşim nobetci clışıyor sağlık personeli o nobette oldumu sabaha kadar ışıklar acık otururken uyumuş kalmışım. neler hayal ediyorum bir bilseniz. cok korkuyorum ne yapayım dr gideyimmi sizce ne olabilir buuuu :gitme: