doktor hanım merhaba.icinden cıkılmaz bir durumdayım.lutfen yardım edin.benim bir kız arkadaşım vardı.aynı zamanda erkek arkadaşıyla erkek arkadaşım ortak arkadaşlar.yani hepimiz birbirimizi tanıyoruz.o kızın bana karşı affedilmeyecek kadar buyuk bir yanlışı oldu.benim onunla olan diyoloğum koptu.erkek arkadaşıyla aramda hic bişey gecmemesine rağmen benimle konuşmaz oldu.fakat benim erkek arkadaşım hic bişey olmamış gibi daha da samimi oldu bu kızla.hic bi şekilde onun hatasını gormedi halada kabul etmiyor.ve ona karşı bana davranmadığı incelikleri yapıyor.bu durum gercekten cok canımı sıkıyor.ve ben nasıl bir tavır takınacaımı gercekten bilmiyorum.sorun sevgilimin beni egale edercesine davranışları.bu davranışlar oyle bir nokataya getirdiki duşuncelerimi acaba hoşlanıyormu?ama bi taraftan beni cok sevdiğini soyluyor.fakat benim icimi kemiren birşeyler var.mecburi olarak aynı ortama girdiğimizde o kızda erkek arkadaşımla oldukca samimi.ben bunu hazmedemiyorum.erkek arkadaşımın hicbişey olmamışcasına davranmasına goz yumamıyorum.sizce ne yapmam gerekir.