merhabalar,buraya nişanlımın beni terketmesi ile uye oldum..bundan oncesinde de hep sıkıntı yaşadım hemde cok,parasızlık hastalık,ne arasanız fazlasıyla yaşadım,hep kendimi bir derin kuyuda buldum,karamsar oldukca insan dahada cokuyor,dahada bitiyor...

belki derdimiz birbirinde az yada cok yada daha cok sıkıntıda olanlar var biliyorum msjlarımı okursanız benimde nasıl sıkıntıda olduğumu anlarsınız,PEKİ AMACIM NEY?
dostlarım oncelikle bu sıkıntılardan yada depresyondan dolayı allaha sığının,kimseye dindarlık taslamam asla yanlış anlamayın ama kılabiliyorsanız sabah namazlarını mutlaka kılın,bir uğraş edinin,tek kalmamaya ozen gosterin yani benim eskiden yaptığımı "KAFA DİNLEYİP ,OLMEK İSTEME" SENDROMUNU YAŞAMAYIN,İNANIN COK SIKINTILAR CEKİYORUM HEMDE COK BENDE BAZEN COK CARESİZLEŞİYORUM AMA KENDİMİ DEPRESYONA SOKMAMAK İCİN DİRENİYORUM DUA EDİYORUM
bundan DORT sene once ağır bir goz hastalığına tutuldum ,profosorlerin dediğine gore tedavisi yoktu,ama hep dua ettim ,hep yalvardım,rabbime şukurki hastalık silinip atıldı,parasızlıktan dolayı haciz geldi bana,anneme kanser teşhisi koydu,inanılmaz derecede sorunlu erkek kardeşimle gul gibi gecinmek icin hep yollar aradım,kpss belasını kazanamadığım icin he ""MAL,GERİ ZEKALI"olarak değerlendirildim,hep yalnız başıma kaldım hep tek...
bu surede yani iki sene once depresyona girdim,ablamın yanına gidip orda kalayım bir değişiklik olur dedim,ablam ve eniştem yapmadığını bırakmadı,her lafın başında bab"okuz,hayvan.kafan basmıyo "dediler,artık ağır depresyondaydım..haplar beynimi uyşturmaktan başka bir halta yaramıyordu,bu hastalığı yenmeliydim..yenmek zorundaydım,"""KALK DEDİM KENDİME ,HAYDİ KALK"
HAPLARI COPE ATMAKLA BAŞLADIM,aldığım 10 kiloyu verdim,hep dua ettim,haa sıkıntım gectimi hayır ama artık depresyon beni kanatlarınn altından itmişti ,ya da ben onu kovmuştum hayatımdan
şimdi ise nişanlımın beni evlenmek uzere ikEn terketmesi ile az daha yeniden o eski karanlık gunlere donecektim ama sağolsun hem buradaki dostlar,hemde icimde ki umut ve umit buna yer vermesi ile atlattım
oğretmenim,lakin atanamadım,okulumu ikincilikle bitirdim,ama hala atanamadım,sorunlarım hala cok,evleneceğim diye aldığım eşyalara bakarken canım yanıyor,komşuların" vah,vah tuh,tuh" demesi bazen cıldırtıyor,ŞUAN COK DAHA KARANLIK BİR DONEMDEYİM HEMDE COK,AMA GUCLUYUM..
GUCLU OLARAK DEPRESYONUN BENİ YENMESİNE İZİN VERMİYORUM..

NEOLUR SİZDE DEPRESYONA İZİN VERMEYİN,O GUZEL BEYNİNİZİ UYUŞTURMAYIN
BELKİDE HZ YUSUF O KOR KUYUYA DUŞMESEYDİ MISIRA İLAHI OLMAYACAKTI KİM BİLİR
HZ YAKUP ALLAHTAN HİC UMİDİNİ KESMEDEN YUSUFUNU BEKLEDİ SABIRLA
SABREDİN ,HERŞEY DUZELİR UMUDU İLE BAKALIM HERŞEYE
NOT: BANA BUNU YAZMAMDA VESİLE OLAN GERCEKTEN KADINLAR KULUBUNUN DEĞERLİ UYELERİDİR
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN,