Hcm benim utandgm ve kimseye anltamadgm bi rhtszlgm var ve bunu atamıyrm bilincaltmdan bi turlu beni anneannem buyuttu anneannem Yemek yerken surekli genzine ve nefes borusuna kacar bogulma tehlikesi gecirirdi ve ırsi bu bizde drdi ara ara annemdede olurdu bu beni ck etkiledi şimdi bende korkuyrm yemek yiyemiyrm yemeye korkuyorum hele yalnızken resmen ac kalıorm evde tek başımayken bi lokma bisi yiyemiyrm evlym ve ac geziorm yanımda annem vrsa bişeler yiyebilyrm yksa korkudan yiyemym yemek istesemde beynm ve bogazm kitlenio genzime kacıo boguluorum diye krizler geciriorum olum korkusu nefes darlıgı cekiorm eşimle bile paylaşamıorum delimısn der die sadece annem bilio ama olmuo aclıktan olcem evde yalnız klmaktan korkuyrm surekli hastym bi ara dr a gttm ama tamamen anlatamadm sadece yemek yiyemedgmi ve bogulur gibi oldugmu soyledm ilac verdı on gun kulandm ama daha snra yan etkiden krktm ve bıraktm bana yardm edn hocm anck siz yrdm edeblrsiniz cunku bunları asla yuz yuze bi doktora anlatamam