Merhaba;
Babamın vefatıyla bırlıkte cıkan bazı saglık problemlerım evlılıgımle bırlıkte daha sıkıntılı hale geldı. Bamamın vefatında nerdeyse hıc aglamadım, evlılıgımle bırlıkte esımın aılesıne karsı soguklugum , soylenen laflar,imalar, asık suratlar ve esımın hıcbır sekılde benı desteklememesıyle bırlıkte son 2 senedır hayatımı kabusa cevırdı.
İş te de sıkıntılarım var. Bunların hepsı bır araya gelerek 6 ayda bır yasadıgım spazmlar, karın agrıları,gogus altındakı sancı ve sol kol uyusmasıyla artık psıkolıjık olarak hasta oldugumu kabul etmeme sebep oldu. Ancak daha psıkıyatr gıtmedım. Doktora gıtmekten korkuyorum kendımı gucsuz , baksa bırı ılac aldıgımı duyar, esım kendı aılesıne soyler bana dahada farklı bır bakıs acısıyla bakarlar dıye cekınıyorum.
Kabuslar gormem,kafamı yastıktan kaldıramadıgım, calar satın sesını kesınlıkle duyamadagım, araba kulanırken kaza yapma ıstegımın artmasıyla hayata bakıs acım degıstı. Her telefon calısında “yıne mı bısey oldu” “ acaba ne soyledıler” “ yıne esımı dolduruyorlarmı” dıye gecen dusunceler, esımın telefonlarını kontrol etmem, maıllerını kontrol etmem, esımle karı koca ılıksısı artık yasayamam bunu hayal bıle etmekten tıksınen bırı oldum ve bu dusuncelerı kafamdan bır turlu cıkartamıyorum. kılo kaybeteye basladım suan 46 kıloyum.
Ancak cektıgım anlamsız ve nedenı bellı olmayan sancılar nedenıyle psıkıyatr a gıtmeye karar verdım. Ama ne anlatacagımı nasıl ıfade edecegımı bılemıyorum. Benım gıbı olan arkadaslar varmı?
Off
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme