Bir erkeğin korkusu...
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Bir erkeğin korkusu...
-
20-09-2022, 06:28:57onu tanıyalı 6 yıl oluyor. yaklaşık bir yıldır samimiyetmiz arttı. bazı şeylerin farkındaydım ama bunu karşımdakine soylemek zor. gecenlerde o bana acıldı. sorunlarından bahsetmeye başladı. arkadaşım erkek. cevresiden surekli tepkiler alan bi erkek. hareketleri yurumesi konuşması... bu durumdan fazlasıyla rahatsız. kendine cozum arıyor ve benden bi yardım bekliyor. kendisini annesinin buyuttuğunu ve surekli onu taklit ettiğini soyluyor. kucukken kızlarla ip atladığını oyunlar oynadığını anlattı bana. genelde arkadaşlarının kız olduğunu ve buyuzden surekli cevresinden tepki aldığından bahsediyor. arkadaşları akrabaları hatta ailesi dahil herkes ona tepkili, onyargılı. o kendisine cozum ararken insanlar onun yuzune gulup arkasından cok rahat konuşabiliyor. ve o bunların farkında. herşeyin okadar farkındaki kendine bir cozum bulabilmek umuduyla psiolojik yardım bile almaya calışmış. internet aracılığıyla eşcinsellerle konuşup onları dinlemiş. arkadaşım eşcinsel değil ama oyle olmaktan korkuyor (benim anladığım kadarıyla). sanırım şimdi yardım etme sırası bende. ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. yanlış birşey soyleyip onu kırmaktan korkuyorum. elimden geldiğince birşeyler yapıyorum. ne bileyim yanımdayken durşunu, konuşmasını duzeltiyorum. ama daha fazlası gelmiyor elimden... bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var.ona karşı nasıl davranmalıyım. o bi erkek olarak bana bu konuyu actı bende bir bayan olarak bunu gormezden gelemem. ne yapmalıyım...