merhabalar.
Şu an oyle bir haldeyim ki kendime anlam veremiyorum ellerim bacakalrım titriyor.
Ara ara oyle bir kalp carpıntısı geciriyorum ki nefes alamıyormuş gibi oluyorum.
miğdem bulanıyor başım donuyor. 4 senelik evliyim. Duğunume 20 gun kala kardeşim
intihara teşebbus etti olumden dondu. O an ki hissettiklerimi gozumun onune gelen hicbir
sahneyi unutmuyorum. Oyle ki duğun videomu bile izleyemiyorum. 1 sene sonra tayinimiz
cıktı 3 aylık hamileyken Ankara dan Mardin e. Oraya gidince cok uzuldum. doğum yapmak
icin ailemin yanına geldim annem ciddi şekilde depresyona girdi intihar etmeyi
duşunduğunu soyledi anlam veremedim 3 sene boyunca hap tedavisi gordu. o donem hem
kendime - cocuğuma - anneme yetiştim durdum sinirlerim harap oldu. Sonra sutum kesildi.
Oğlum cok huysuz uyumaz uyutmaz bir durumdaydı aylarca uykusuz kaldım. Eşimin
işleri cok yoğun oda eve gelir stresli olur vaziyetteydi. Ama şimdi cok şukur herşey
yolunda ... Uzulmem icin bakılırsa hicbir neden yok. Ama ben cok mutsuzum bazen
hicbir yere sığamaz oluyorum alıp başımı kacmak istiyorum , evden oylece ayaklarımla
koşup yok olmak istiyorum kalbimin carpıntısını engelleyemiyorum. Evden dışarı cıkmak
gelmiyor icimden , ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Zaman zaman kendimi cok iyi
mutlu hissediyorum ama ara ara cıkıp gelen bu sıkıntım beni mahvediyor.. Ben neden
boyle oldum , hayat doluydum şimdi hicbir tat almıyorum... mesela şu an cok kotuyum
elim ayağım duştu sanki.. tedavi gormekten korkuyorum 2,5 yaşında oğlum .. haplar
uyku yapacak kilo almama neden olacak biliyorum. Ne yapmalıyım şaşırdım .
Kendimi Neden Boyle Hissediyorum ?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Kendimi Neden Boyle Hissediyorum ?