mbundan 3 yıl once annem babamın onu aldattığını oğrendi.o gun cok kotu bi kriz gecirdi.daha sonra bu hastalğı devam etti.15 gunde bir kriz gecirmeye başladı.kriz halinde : ağlama titreme kendinden gecme durumları oluyordu.ilacla tedaviye başladı.son bir senedir o krizler gecti.fakat cok şiddetli başağrıları oluyo.migren değil.gitmediğimiz doktor kalmadı.en son bir hafta once hastanaye yatırdık annemi.şiddetli oksuruk nefes daralması,halsizlik sikayetleriyle.doktor astım dedi.ama ben astım olduna inanmıyorum.panik atak hastalığının butun belirtileri annemde var.surekli olcem ben nefes alamıyorum,goğsumde bişey var deyip duruyo.hic bi yere gitmek istemiyo.surekli duşunuyo.(babamla aralarında sorunlar var).bugune kadar hep ilacla tedavi olmayı denedi. ama gecmedi.pisikoterapistten randevu almayı duşunuyorum.sizce faydası olurmu.yani tedavi yonetmi nasıl onuda bilmiyorum.terapi de neler yapılıyo faydası olurmu.lutfen yarım edin kardeşlerimin ve benim piskolojimiz bozulmak uzere ne yapacağımızı şaşırmız durumdayız.
terapide neler yapılıyo eğer faydası olcaksa hemen randevu alcam..
Yardım edin annem cok kotu
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Yardım edin annem cok kotu