Ocelikle merhaba.
Ben uzun yıllardır depresyondayım. 6 yaşımdayken ebeveyn boşanması, cocuk yaşta tecavuze yakın akraba tacizi, uvey anne baskısı, ergenlikte devam eden ailevi sorunlar yuzunden yine toparlanamama, aşık olup sadece kullanılıp yuzume soylenmesi vs vs vs.. 28 yaşıma geldim ve yıllardır icine duştuğum intihar duşuncesinden arınamadım. Maddi durumda kotu olunca ssknın tedavisine mecbur kalıp ne kadar şanssız olduğum burada da belli oldu. Ya ozel muaynehaneye cağrıldım ya da hic dinlenmeden olmek istiyorum dediğim icin ilaclar verildi yollanıldım. İşini yapmak icin orada bulunan iyi doktorları hep duydum ama bana denk duşmedi. Dun bir umutla yine randevu alıp birine gittim ve karşılaştığım şeye gulsem mi ağlasam mı bilemedim. Bana neredeyse hicbir şey sormadan ilacı yazıp 1 ay sonra gel dedi. Tamam ilacın sonucuna bağlı bakacak onu biliyorum ama ceşit ceşit ilac var bu sektorde ne yazık ki onu da biliyorum. Her neyse burada anlatmakla bitmez. Benim sizden ricam ssk anlaşmalı olup cuzi olmasa bile ona yakın miktar alan beni dinledikten sonra ilacı yazacak bir yer tavsiye etmeniz. Cunku sskda verdikleri ilacları biriktirip sonra intihar etmek icin kullanmayı duşunuyorum ve bu duşunceden kurtulmak istiyorum. Bu kotu bir gelişme olmasa gerek ha?
Şimdiden teşekkur eder iyi calışmalar dilerim.
Pardon bu arada İstanbul Avp yakasındanım ve calışmıyorum/calışamıyorum!
Hoşcakalın..
Major Depresyon Teşhisi ve ben
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Major Depresyon Teşhisi ve ben