benimde anksiyet bozukluğum var bir kac kez dr a gittim bununla ilgili fakat ilac tedavisinden başka cozum yok sanırım..surekli hasta olucam korkusu var..annem 3 yıl once kanser oldu onun tedavisyle uğraşırken psikolojim inanılmaz bozuldu..annemi hastaneye yatırdığımızda bi yatakta annem yatıordu diğerinde ben yatıordum..tansiyonum duşuor korku başlıordu doktrları ve hemşireleri gorunce..
uzun zamandırda devam eden bir kanser olucam korkusu yaşıorum..ve bu duruma kendimi fazlaca alıştırmış vaziyetteyim..cok korkuorum arkadaşlar bu endişe yiyip bitirior beni (((((
hic panik atak krizim olmuordu sadece arada kanser lafı gecince bi yerde tuylerim diken diken oluor ve urperiordum..dun akşam av mevsimi filmine gittik filmde o kadar cok gerildim ki size anlatamam..filmin sonlarına doğru nefes alıp vermekte gucluk cektiğimi farkettim dun akşamdan beri de nefes alışlarım azaldı..rahat rahat nefes alamıorum derler ya okuz oturdu goğsume onun gibi bi durum soz konusu..cok berbatım bunun atakla alakası nedir ..bunu ilacsız atlatamıyacakmııyım ben(( destekleriniizi bekliorum..
Ataklarım başladı mı ?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ataklarım başladı mı ?