bunu soylerken bile icim acıyo ama babamdan nefret ediyorum.. onun eski yaptığı şeyleri duşunuyorum.. anneme yaptıkları yani dayak değil allaha şukur ickisi kumarıda olmadı ama coğu kez aldattı annemi.. ablam onun yuzunden yanlış evlilikler yaptı.. bende keza.. kadınlara olan zaafı beni ondan delicesine itiyo.. bi haftadır ağır grip oldu.. ben bakıyorum ona.. bide boyle kendini acındırma gibi bi huyuda var.. surekli ahlayı uhlayıp dolanıyo evin icinde.. Allaha inancım sonsuz.. vicdanımdan dolayı sırf Allah rızası icin iyi davranıyorum ona.. unutamadığım cok şey var onunla ilgili.. hatta onun sapık olduğunu bile duşunuyorum.. arkadaşlarım gider gelirdi onlara baktığını bile hissederdim sanki.. acık filmler izlerken yakalardım bazen.. buraya yazdım cunku bu gece icimde cok fırtınalar koptu.. biriyle paylaşmak istedim.. eşimede anlatamam ki.. yarın bigun başıma bişey gelse onu en kotu haliyle bile ararım diyorum.. hep vicdan hep vicdan yapıorum.. ama ben onu sevmiyorum galiba artık.. psikolojim cok bozuk deliricem sanki :::((