merhaba herkese!
sizlerle dertleşmek istiyorum yine...
2 oglum var 1 ve 2 bucuk yasında.. cok yaramazlar beni perişan ediyorlar.. oglum sabah kalkar butun evi dagıtır dolabı acar yumurta kırar.. masaya cıkar avizeyi kırmaya calısır esyaları fırlatır.. televizyona kucuk kardesine her yere... cam acmaya calısır butun camların saplarını soktum..su ister yere doker.. hep mıy mıy surekli birseyler istio huysuzzz..kucuk kardesini hep dovuyor gunde 15 kez dayak yiyor.. engel olmasam 300 kez dayak yer heralde... 2 adım ayrılamıyrom kucuk oglumdan.. uyutmak da mumkun degil.. hangisini uyutcan?? imkansızzz..hic birini yanlız bırakamıyorum oyzdn uyutamıyorum da..
siinir krizi geciriyorum...aglıyorum nefesim daralıyor bogulcak gibi oluyorum.. tansiyonum dusuooo..
bu gunlerde yapa yanlız oldugumu daha iyi anlıyorum...

biyolojik babam beni istemedi
biyolojk annem beni 5 yaşındayken verdi
beni buyuten gercek babam ben 12 yaşındayken vefat etti.. sonrasında 2 yıl icinde babaannem dedem anneannem dedem hepsi vefat etti..
bir beni buyuten annem kaldı ama o da ayrı bi dunyada.. beni cok severdi ama artık benden uzaklastı.. kendinden 30 yaş genc sevgilsi var onun hayat tarzını kabul edemedigim icin sanırım benden uzaklasıyor

kendimi yapa yanlız hissediyorum... sorunlarım var... eşimin koskoca ailesi var.. kardesleri abileri annesi babası.. gordukce keşke benimde ailem olsa diyorum.. ama yok..
ha birde amcam var işte... ama 4 yıldır evliyim 5 kez onlara gitmisimdir ama bir kere olsun benim eve gelmedi.. arayıp sormazda ..amca denilebilir mi??

aslında bunları duşunmeyip pozitif bakabilirim hayata.. ama nedense son 2 yıldır cok bu olumsuz dusuncelere yogunlasıyorum ve kendimi uzuyurm

sizce ne yapmalıyım? hayata daha pozitif bakmak icin??? ben mutlu olmak istiyorum ikide br nekadar yanlız oldugumu dusunmek istemiyrm... piskologa gitmeden sorunlarımı aşabilirmym acbaa