Meltem hanım mutlu bir evliliği ve bir kız cocuğu sahibi bir kadınım ben.. Az sonra bahsedeceğim problemlerim sebebiyle eşim gibi birine rastladığım icin cok şanslı hissediyorum kendimi. beni neden ve 12 senedir nasıl 'hala' sevebildiğine şaşırıyorum..

offf. icim daralıyor bunları yazarken. ama surekli aklımda donup duran duşuncelerden bunalmış vaziyetteyim ve bunları kimseye anlatamam.. Ben sosyal fobiğim. ama aynı zamanda değilim. yani ilk tanıştığım insanlarla pek sorun yaşamam. benim asıl meselem arkadaşlık ilişkilerimi surdurememem. okul donemimde de coğunlukla yalnızdım. bazen kısa sureli yakın arkadaşlıklarım olur ama inanın bana hepsi her defasında bende uzaklaşır. artık yetişkin ve ayakları yere basan bir kadınım. cok denedim yeniden yeniden.. nerede hata yaptığımı cozemiyorum. aslında o kadar titizlik gosteriyorum ki ilişkilerime. kimseyi kırmamaya gayret ediyorum sonucta yine kırılan benim tabii.. hah diyeceksiniz bunu yapma.. yapmamak icinse insanlarla bir duvar oruyorum arama, hic yakınlık kurulmuyor bu defa. hep ben caba gosteren taraf oluyorum, yani cozemiyorum.. nasıl da kolayca samimi olabiliyor kimileri.. vıcık vıcık ilişkiler değil bahsettiğim. bir suru arkadaşı olan insanlar var. oyle olmasa da birkac dostu olan... ama var sonucta.. benim hayal kırıklıklarım bir değil iki değil.. inanın hayatımda kurabildiğim butun arkadaşlıklarım cok kısa omurlu ve hepsinin nihayeti aynı.. anneme benzemeye başlamaktan korkuyorum. onun da ilişkileri kotudur herkesle.. ama ben farklıyım sonucta en basit haliyle eğutim farkımız var. olaylara yaklaşımım farklı.. benim epilepsi hastası bir babm vardı ve ben 6 yaşındayken ayrıldılar annemle. ilişkilerimiz son derece zayıftı.. anneannemlerle yaşadık uzun muddet. evde teyze, dayı yenge.. tamam zor bir cocukluk ama daha ne zorlarını yaşayanlar var.. lutfen yol gosterin bana.. annem gibi olmak istemiyorum. aranmayan, sorulmayan biri... bir kızım var ustelik. onu da kandim gibi yetiştirmek en buyuk endişem.. eşime actım bu meseleyi. bu kadar detaylı olmasa da. ama o evlendiğimizden bu yana onun gorevi sebebiyle cok sık şehir değiştirdiğimiz icin arkadaş edinemediğimi sanıyor hala.. anlatamıyorum.. şimdiden teşekkurler. yeni senenizi kutlarım ayrıca..