karmaşık bir his benimki.Daha cocukken başlayan birşey 3 yaşlarındayken annem kıvır kıvır upuzun saclarımı kesmek istedi tamam dediğimi kestikten sonra kendimi cirkin hissettiğimi hatırlıyorum.Belkide ozaman başladı bu duygu.Kendimi erkek gibi hissediyordum hep kızım diyenlere kızardım babamla kahveye giderdim,en yakın arkadaşlarım erkekti onlarla daha iyi anlaşıyordum.Sacım orta 2 ye kadar hep kısaydı.Cocukluğumda gercekten cirkindim cillerim vardı zayıftım sıskaydım utangactım cokta ağlayan inatcı bir cocuktum.İlk defa birinci sınıfta aşık oldum bir cocuğa ama ben cirkindim o benimle konuşmuyordu bile

16 yaşlarımda guzelleşmeye başladım.Ama hep icimde erkekmişim hissi var yanlış anlamayın kadınlara ilgi kesinlikle duymuyorum aksine şıpsevdi biriydim ben.Fakat kız arkadaşlarımda daha cok benim gibi erkeksi oturup kalkan kişiler oldu onlarla daha iyi anlaşıyorum hala oyle.Kendimi kadınlardan farklı buluyorum ses tonumda biraz kalın dıştan gorunumum tam bir bayan ama icimde hala erkekce duygular var.Kadınlar genelde cıtkırıldım hanımhanımcık gibi ben hic bir zaman orgu dantel sevemedim v.b.
Yaşım şuan 30 ve anneyim