Tırlatmaya az kaldı :(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Tırlatmaya az kaldı :(
-
20-09-2022, 06:17:15meltem hanım .senelerdir kayıvalidemle gecinemedik .uzun yıllar beraber yaşadık aynı evde .ben kendi evime gectikten 3 hafta sonra kayınvalidem felc gecirdi .o donem calışıyodum kayınvalideme kızı baktı ..hala duzelmedi ... şimdi sıraya koyduk 3 ayda 1 ay bende ...ama kayınvalidemden o kadar nefret ediyorum ki inanın sesini duyunca bile sinirlerim lackalaşıyo .beni zamanında sevmemiş .horlamış bir insana nicin katlanmak zorundayım diye kendime kızıyorum .ama eşim icin bakıyorum ilk once...ama ben mutlu degilim .ben kendimi kullanılmış hissediyorum .onun yuzunden evde hapis kalıyorum 1 ay buda cok zoruma gidiyor.meltem hanım iyilik yapmaya calışırken gunah sahibi oluyorum ...bu duygularımdan arınmak istiyorum ..,insan sevmedigi insanla zorla, istemeyerek ilgileniyorsa bu benim hayatımda duygularımda yaralar acıyor..... .felcli oldugu halde hala bana kopek diyebilen bir insan bu ...ayrıca benim gorumcelerim kayınvalideleriyle asla ilgilenmeyen birileri .ama bana annelerine bakmam konusunda baskı yaptılar .cok zoruma gidiyo ..bana nasıl bir oneriniz olabilir...