Ne yapacağımı bilmiyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ne yapacağımı bilmiyorum
-
20-09-2022, 06:15:29merhaba.21 yaşımdayım.şuanda acıkoğretim fakultesi edebiyat bolumunde okuyorum.aile icerisinde yaşadığım buyuk sorunlar var.8 yıl once annem ve babam ayrıldılar.neden şiddetli gecimsizlik olarak gozuksede asıl neden annemin babamı aldatmış olması ve aldatmayada devam ediyor olmasıydı.şu anda yolunda giden bir ilişkim var,cok mutluyum huzurluyum.onunla bir gelecek istiyorum.evlilikten nefret ettiğim halde onunla evlenmeyi istiyorum.cunku biliyorum ki hayatımın sonuna kadar yanımda olmasını istediğim tek insan o.ailesiyle hatta akrabalaıyla uzun zamandır tanışıyorum.ailemin genelinin haberi vardı tabi babam dışında babamada konuyu actım.tamamen olumsuz yaklaşıyor.herşey icin laf ediyor.hayır asla vermem ben seni cok istiyorsan kacar oyle evlenirsin diyor.okul bitecekmiş oyle evlenecekmişim ki cok iyi biliyorum şu anda cıkardığı tum sorunları o zaman da cıkartacak.okul ztn acıkoğretim evlendikten sonrada okuyabilirim diyorum anlamıyor.onuda gectim okumak istemiyorum.eğer vermemekte diretirse kacacağım bunu kafaya koydum.ama herşey guzellikle olsun istiyoruz.bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor?oturduğum ilde bir psikoloğa gittim boyle konulara pek karışmadıklarını beyan etti.aile icinden eniştemi araya soktum onuda dinlemiyor.diretiyor,inat ediyor,kacıncıya konuştum ben bile bilmiyorum bu konu hakkında.artık oturduğumu ,kalktığımı dahi sorun etmeye herşeye laf solemeye başladı.şimdide konuşmuyoruz zaten.