Benim hastalığım ne ? ?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Benim hastalığım ne ? ?
-
20-09-2022, 06:13:21
Konuşkan biriyimdir az kişinin olduğu ve kızların olduğu ortamlarda gayet rahat,aktif(hatta en aktifleri) geveze olabiliyorum fakat KALABALIK ve karşı cinsin olduğu ortamlarda kendimi hic rahat hissetmiyorum.
İlk başlarda a sosyal olduğumu duşundum fakat kalabalık ve gurultulu ortamlarda da her zamanki gibi konuşuyorum ve aktif oluyorum. Ama kendimi hic rahat hissetmiyorum, konuştuğum zamanlarda ozellikle karşı cinsim o anda beni dinliyorsa birden başım donmeye başlıyor, titremeye başlıyorum. Arkadaşlarıma sınıfta yaptığımız munazarada konuşmalarım bittikten sonra titredim mi, diye sorduğumda bana 'Yoo onu da nerden cıkardın, gayet normaldin' diyorlar. Dışardan anlaşılmasa da cok kotu oluyorum.
Bir de tam olarak tanımadığım insanlara karşı cok resmi olurum. Ozellikle erkeklere karşı iyice ciddi olurum. İki yıldır tanıdığım arkaşımla yeni yeni samimi olmaya başlıyorum ve sırlarımı veriyorum. Halbuki o butun sırları benle paylaşır.
Cocukluğumun etkisi olduğunu tahmin ettiğim ozguven sorununu bir de platonik aşkımı saymassak cok dertli değilim aslında :115: