eşimin ailesine maddi yardımlarından artık usandım:(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- eşimin ailesine maddi yardımlarından artık usandım:(
-
20-09-2022, 06:12:02Merhabalar Meltem Hanım, 4,5 yıldır evliyim. 18 aylık bir bebeğim var. evlendiğimizden beri eşim ailesine her zaman maddi konuda yardım ediyor. ben sadece 2 yıl calıştım. calıştığım surece kazancımı hic harcamadım. hep biriktirdim. eşimle actığımız birikim hesabına yatırdım. şimdi calışmıyorum. bebeğime bakıyorum. ben surekli tutum yapıp geleceği duşunuyorum ama eşim ise sadece bugununu duşunuyor. gelecekte ne olur diye hic duşunduğu yok eşimin ailesi surekli eşimden para isteyip duruyor. her ay kayınvalideme duzenli hesap actırdı oraya yatırıyo. kayınpederimde her gelişinde eşimden para istiyor. eşimde hic kimseye hayır demiyor. cok gucu olduğundan değil sadece hayır diyemediği icin ne kadar verebilirse veriyor. ama bizi cok zor durumda bırakıyor. ben oğlumuza yatırım hesabı acalım diyorum verecek paramız yok diyor ama her ay ailesine 500 lira verebiliyor. benim ay icerisinde mutfak masrafı dahil harcamam bu kadar bile olmuyor eşimle konusuup duruyorum bizide duşun geleceği duşun diye ama o surekli bana ailesine yrdım etmesinin vicdanen olduğunu soyluyor. ben bu nasıl bir vicdan anlamadım. bizi zor duruma sokup vicdanı nasıl rahat ediyor. eşim biz nişanlıykende ailesine surekli para verirdi. evlenince boyle devam edecekmi diye sorduğumda tabiki hayır benim artık bir aliem olacak boyle devam etmeyecek derdi. ama durum aynen devam ediyor. ben cok bunaldım bu durumdan nasıl davranacağımı bilemiyorum. bana yardım edin lutfen.