Arkadaşlar caresiz olduğuna iyice inandığım bir sorunum var..
Yaklaşık6-7 yıldır bu rahatsızlığı cekiyorum artık hicbirşeyden zevk alamıyorum..Bu rahatsızlığım bir travma sonucu ortaya cıktı.16 yaşındayken hic tanımadığım ve resmini gormediğim babam ortaya cıktı.Birsuru hayaller sevgi sozleri.. Sonra cekti gitti beni sildi heryerden.. İş bundan ibaret..
Hastalık tanımını şoyle yapayım.Cok ama cok sinirliyim.Birden bire ani patlamalar yaşıyorum, ki en cok eşime yapıyorum bunu.
Eşim dunyanın en iyi insanı belkide.Bir dediğimi iki yapmaz.Ne dersem peki,tamam aşkım,sen nasıl uygun gorursen vs.. diye cevaplar..
Cok saygılıdır.Ama onun buyuklere karşı saygısı bile anlamsız şekilde bana batar oldu..
Severek evlendik 7 yıl beraberliğimiz vardı.Halende cok seviyorum onu ama cocuk gibi insanların icinde azarlıyorum sonrada bin pişman oluyorum.. Zamanında tedavide oldum ilac-hastane vs..
Ama ilacları ve tedaviyi biranda sıkıldım ve kestim.En buyuk yanlış da bu sanıyorum.
Doktora gitmek de istemiyorum.Sevmiyorum elalemin adamına dert yanmayı..
Ne olur boyle olaylar yaşayanlar varsa aranızda yardımcı olun.. 3 sene once intihar girişiminde bulunmuştum yine aynı noktaya geliyorum ve cok korkuyorum
Dayanamıyorum nolur yardım edin
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Dayanamıyorum nolur yardım edin