ailemle sorunlarım bi yandan kendi hayatımı kurmaya calışırken herşey guzel giderken birden bire olan oldu ve tum mutluluğum elimden kaydı gitti...ailem cocukluğumdan beri beni dışlar bense herzman kendime şunu solerdim benim bir hayatım olcak ve cok mutlu olcağım...ve bundan 4 sene once karşıma biri cıktı aşk sevgi nasıl adlandırırsanız birine aşırı derece bağladım onu kıskandım yeri geldi kendimden bile...annem babam abilerim hic kimse benle zaten konuşmazken hayatımı kurcağım kişiyle sorunlu hayatımızı aşmış ve mutlu olmaya başlamıştık herşey cok guzelken birden bire annesi araya girdi ve ayırdı bizi 4 ay oldu 4 senelik ilişkim biteli...evde cehennem gibi hayat yaşarken onu cok arar oldum yanımda olsa diye...herzman beri arayıp ağlayıp duran bir ayrıldığım sevdiğim adam bir yanda ailem hangisini duşunceğimi şaşırdım ama ağırlık olarak sevdiğim adam yanımda olsa diyorum herzman geceleri uykularım kacıyor sabahlıyorum yemek yiyemiyorum sigrayı cok icmeye başladım yaşım daha 24 diceksiniz ki piskologa git bunu yapacak imkanım bile yok inann evden dışarı adım atamıyorum caresizim onu cok ozluyorum ya başkasını severse diye kokrkuyorum arıyor beni ağlıyor ama bu benim icin uzucu oluyor sadce dualar ediyorum allahım bizi kavuştursun diye ama 4 ay oldu hala annesi nedense beni istemiyor ve annesi istemiyor diye ona karsı gelemeyeceğini soluyor...asrımım var zaten bazen nefes alamıyorum gibi oluyorum ailemde baskılarına ve hakaretleriyle iyice yıkılıyorum dertleşebilceğim bir arkdaşım bile yok kim gelse eve evden kovuyorlar kapalı kutuda kaldım boğuluyorum sanki onceden ailemle sorunlarım varken en azından kahramın dedim erkek arkdasım yanımdaydı şimdi oda yok caresizim hic bole olmamıştım ne olursa olsun ayakta durup gulmeyi başarabiliyodum şimdi ise umutsuz caresiz yıpranmış nefes alamaz hale gelmiş biri oldum...bunları yazarken ne yazdığımı bile kontorol edemiyorum okdar gucsuzum işte...onu cok ozluyorum olmuyo yaşamayı baramadığım gibi olmeyide başaramıyorum piskologa gidin yardım alın diceksiniz eminim onu yapacak durumum bile yok ailemin durumu superken bile bir kurusa muhtac biriyim işte ben benim hayata bağlanmam icin ne sebebim olabilirki kendim icinmi herşey zaten elimden gitmiş onlar yokken ben nasıl kendim icin bişey yapabilim...allah kimseyi caresiz umutsuzluğa duşurmesinnn...okuyup dua etmenizden baska diyebileceğim bişey yok şimdiden dinlediğiniz icin cok saolun herşey gonlinuzce olsun!!!