Merhaba Meltem Hanım,

Konuya nasıl giriş yapacağımı nerden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum… Ben 3 aylık evliyim ve daha evliliğimizin ilk gunlerinden itibaren eşimle ufak tefekte olsa tartışmalar yaşadık…. Bana karşı ilgisiz sorumsuz bir insan oldu…. Soz ve nişan sırasındayken beni deliler gibi isteyen evlenelim bir an once diyen insan gitti yerine sorumsuz ilgisiz bir insan geldi… her şey o imzayı atana kadarmış bunu anladım…. Sanki ben onun 15-20 yıllık karısıymışım gibi davranmaya başladı…. Akşam işten gelip internet başına oturur, Pazar gunleri 3 e 4 e kadar uyur sonra kalkar yarım yamalak bir kahvaltı yapıp internet başına gecer… İlgisizliğinden yakındığım zamanlarda ne alakası var diye geciştirip durur… Bırakın Pazar gunleri gezip dolaşmayı ben birlikte evde oturup bir filmi bile hakkıyla izleyelim istiyorum… Ama ne careki onun tek dostu bilgisayar internet… Ben daha şimdiden bu davranışları yuzunden soğur oldum şu evlilik denen şeyden…. Sanki bir anlık hevesmiş gibi …

Cinsel anlamda da aslında pek mutlu sayılmam… Eşimin hemen oldu bittiye getirmesi ve erken boşalma problemi yaşaması beni ondan soğutur oldu… Bazen kendimi tecavuze uğramış gibi hissediyom acıkcası….15- 20 dk da her şey olup bitiyor… Ondan sonra da sırtını donup yatıyor…

Kendi problemini sanki benden kaynaklanan sorunmuş gibi bana yuklemeye calışıyor…

Kafam cok karışık nasıl davranır nasıl ederimde bu insanı duzenlerim… Tek istediğim bana karşı ilgisinin , sevgisinin, saygısının ve değerinin azalmaması….

Bundan bir hafta once kadar eski kız arkadaşlarıyla yapmış olduğu msn goruşmelerini okudum… ve bunu ona hem belli ettim hemde konuştuk… uzun uzun tartıştık … eski sevgililerinin hala ona mailler atması beni cileden cıkardı acıkcası… Sanki her gun kafamı kemirir oldu bu duşunceler ona karşı guvensizlik oluştu icimde… Cozum yolu arıyorum acıkcası… gecmişini silmesini tamamiyle bana bağlı olmasını istiyorum…… Onerilerinize cok ihtiyacım var şimdiden teşekkurler..