Merhaba kızlar ,
Oncelikle korkularımdan bahsetmek istiyorum ;
Son zamanlarda aşırı korkak bir ruh haline girmiş vaziyetteyim. Bazen korkudan gidip yatağıma yatamıyorum.Karanlık bir yerde kalamıyorum.Mutfağa su almaya gittiğimde dahi sanki arkamda biri beni izliyor takip ediyormuş gibi bir korkuya kapılıyorum. Karanlık sokaklardan korkuyorum dikkatsizce kendi golgemi gorsem yureğim yerinden fırlıyacak gibi oluyor. Ruyalarım beni cok etkiliyor. Ruyanızda durumunuzun bilincinde olup uyanamazsınız ve sesinizi duyuramazsınız ya sanki gercek hayattada boyle olucakmışım gibi duşunuyorum.Bir ara olume cok takmıştım. Herşeyden bir anlam cıkarıyordum ruya goruyorsam bile ona yorumluyordum Surekli olarak olucem psikolojisi icerisindeydim.
Şimdide dikkat bozukluğu ;
Bunun pazar gunu farkına vardım.Erkek arkadaşımla forum istanbul a gittim. Hicbirşeye konsantre olamıyorum gorduğum birşey dikkatimi cekiyor başka birşey goruyorum ondan sıyrılıp ona.. Aşırı bir unutkanlık başladı.. Soylenen şeyi anında unutuyorum. Surekli uykusuzluk cekyiroum.. 7 saatten aşağı değildir uykularım oysa ki. Kendime karşı ilgisizim bakımlı değilim oysa eskiden boylemiyidim Carşıya tek başıma cıktığımda sanki tum insanlar bana bakıyormuş gibi geliyor ve sırf bu duşunce yuzunden kendi kendime telefonda konuşur oldum.. yanıma biri varken cok rahatım ama tek başımayken sadece psikolojik olarak değil fiziksel oalrak ta tepki gosteriyorum. Telefonla konuşur gibi yaparken kimseyi umursamıyorum rahatlıyorum ve bu yaklaşık 7 yıldır benimle olan bir rahatsızlık Onemsemedim.. Varmı bir onerisi olan psikologa falan mı gitmeliyim