oncelikle merhaba cok zor durumda olduğumu belirtmek isterim ; iki birbirinden farklı erkek arkadaşım oldu
ilk erkek arkadaşım kızlarla cok muhabbeti seven , ama bana cok aşık biriydi buna eminim . ilişkimiz cok sorunluydu surekli sosyal paylaşım sitelerinde bişeylerini yakalıyordum ve ben ona bi kızın ona verebiliceği herşeyi verdim bu erkek arkadasım son derece sosyal poponu acsan bişe demez ama yeri gelir kıskanır oje tırnak guzellik takıntıları vardı bu yuzden hep bakımlı gezerdm. sonra ayrıldık ...
aradan zaman gecti ve ben biriyle tanıstım benden tam 8 yas buyuk dunya tatlısı ve benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar hicbir sosyal paylaşım sitesiyle işi olmaz kızlarla muhabbet dahi etmez bir insan , ben ataturkcu başı acık bir ailenin kızıyım , bu erkek arkadaşım ise benden kapanmamı istiyor ve ben onunla cok mutluyum son derece bekarete onem veren bi insan , ben napıcağımı bilmiyorum . bana dinle alakalı okadar guzel şeyler anlatıyorki .. iki secenek var onumde eski erkek arkadasımla sırf bişeyler yaşadım diye barışmalı mıyım ? yoksa bu erkek arkadasımla yoluma dewam mı etmeliyim ?