merhabalar.doktor hanım.ben bir firmanın satış temsilcisiyim.iim gereği insanlarla cok fazla muhatap oluyorum ve cok konuşmam gerekiyor.bişeyleri anlatmam ikna etmem ackları kapatmam soruları hızlıca ama etkli bir şekilde cevaplamam gerekiyor.ozellikle son gunlerde bi kac iş yoğunluğu nedeniyle cok duşunmem konuşmam ve insanları ikna etmem gerekti.birde ozel hayatımla ilgili bir gelişme yaşayınca ki 36 yaşındayım ve bekarım.ve nihayet evlenmeye karar verdim.acıkcası hep uzak durduğum bir meseleydi bu karar beni bayağı bir korkuttu acıkcası.ozellikle nişan doneminde.3 senedir iiyisiyle kotusuyle tanıdığım biriyle severek ve isteyerek oldu bu gelişme ama yineden hayatım birden bire benim kontrolumden cıkacak endişesi yaşadım.bilirsiniz yaş ilerledikce bu tarz kararları almak daha zor oluyor.ama şimdi iyiyim.herşeyin eskisi gibi olduğunu gormek beni rahatlattı.ama inanaın son gunlerde cok konuşuyorum.tek cumleyle anlatılacak bir konuyu 5 cumleyle anlatıyorum.detay detaylar detaylar...aklım ordan oaray gidiyor.o konudan o konuya.sanki beynim cok hızlı calışıyor gibi geliyor bana.herzaman neşeli pozitif konuşmayı seven biriydim ben.ama son gunlerde bu arttı gibi geliyor.icimden surekli kendimi konuşmamı eleştiriyorum.bi sus kızım motorun soğusun diyorm ama yok.cok hızlı seri ve cok kelime konuşuyorum.ayrıntılara cok giriyorum.bu beni cidden rahatsız etmeye başladı.bir uzmana gitmeyi duşunuyorum.ama acıkcası bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum.acaba bir ceşit meslek hastalığımı bu.doktora gitmelimiyim.yoksa abartıyormuyum anlayamıyorum.bana yardımcı olun yol gosterin lutfen.bu bir ceşit rahatsızlıkmıdır???şimdiden teşekkur ediyorum